Basiscursus Bijenhouden Theorie Voor Groepen

beekeeper, hive, inspection
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 50
Begin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

NBV-cursus: Basiscursus Bijenhouden: Alleen Theorie; Groepen

Deze NBV-Basiscursus Bijenhouden is mogelijk het meest complete pakket dat online aangeboden wordt. Deze cursus kan worden ingekocht door bijenverenigingen. De vereniging koopt de cursus voor het aantal cursisten dat zich heeft opgegeven. 

De groepsbeheerder van de eigen vereniging beheert zelf het dashboard en is de contactpersoon. De groep blijft dus in beheer van de inkopende vereniging. De theorie doorloopt de cursist in eigen tempo online. Compleet met vragen na elk hoofdstuk. De cursisten hebben direct contact met de eigen docent van de vereniging en kunnen zo feedback krijgen op eventuele vragen. 

Er is zelfs per groep een eigen discussie platform gekoppeld aan de groep. Afgesloten voor anderen. Dus geen Facebook noodzakelijk en geen onbekenden die meepraten of kijken.

De cursus omvat alle informatie die behoort bij het NBV-certificaat van deelname Theorie Basiscursus Bijenhouden. Daarnaast krijg de cursist ook nog extra lessen die een nog stevigere basis bieden. De extra hoofdstukken komen niet terug in de NBV-eindtoets. 

De vereniging regelt zelf de cursusmappen, lidmaatschap en het praktijkdeel en dus ook de eindtoets. Deze cursus is ook uitstekend geschikt om te combineren met enkele bijeenkomsten als dat gewenst is. En natuurlijk kunnen docenten aangeven aan de groepen of en wanneer ze een videobijeenkomst willen houden. Dat doe je dan buiten deze website om, maar de planning en link kun je prima delen via de groepspagina. Dit is dus eigenlijk de online-cursusmap met alle voordelen van het digitale. Geheel volgens de normen en uitgangspunten van de NBV

LET OP: Deze cursus is alleen voor verenigingen om aan de eigen cursisten aan te bieden. Dus alleen uitgebreide theorie die door de eigen docent volledig te monitoren valt. 

Kijk hieronder voor het complete pakket.

Zie de filmpjes op de Help-pagina voor een uitgebreide uitleg.

Dit zit er in deze cursus

Klik hier voor de PDF met het overzicht van hoofdstukken en lessen en een PDF met Tips voor Groepsleiders

Inschrijven

Deze cursus wordt ingekocht door een bijenvereniging voor alle cursisten tegelijk. Er is een minimale afname van 5 cursisten. De eigen docent blijft contactpersoon voor de eigen cursisten.

 

Docent Basiscursus

Albert Koopman

Deze cursus is gemaakt door NBV-docent Albert Koopman. 

Docent Albert Koopman
Scroll naar top